Haku valmennuksiin


shutterstock_306793247

Kiinnostuitko henkilönä palvelusta, hakemuksen voit tehdä kätevästi täältä.

 

ELPA Ammattikorttipalvelu tuotetaan pääasiassa ryhmäpalveluina. Haku palveluun käynnistyy ammattikorttialoittain kuvauksissa mainittujen julkistamispäivien jälkeen avoimena hakuna. Palvelu käynnistyy kun riittävä määrä hakemuksia on käsitelty ja hyväksytty.

Palvelun tuottajat määrittelevät itsenäisesti ryhmien käynnistymisajankohdat. Hakemuksen omasta ELPA ammattikorttialan valmennuspaikasta voit tehdä joko suoraan järjestämisluvan omaavalle palveluntuottajalle tai täyttämällä tällä sivustolla olevan hakemuslomakkeen niin välitämme sen puolestasi.

Palveluun hakeutuminen ensisiajaisesti suoraan palvelutuottajien kautta.

 

Jättäessäsi hakemuksesi täältä, se siirtyy suoraan valtakunnalliseen palvelutoimistoon josta se välitetään 7 vrk kuluessa asuinpaikkakuntaasi lähinnä olevalle palvelutuottajalle. Tuottajat vastaavat suoraan hakutietoihin sekä määrittelevät, mitkä ammattikorttialat kuuluvat seuraavaksi avoinna olevaan ryhmään.

Mikäli tuottajaa ei ole nimetty, valmennuspaikkakysely julkaistaan www.elpa.fi tuottajille suunnatussa viestissä sekä pyydetään asuinpaikkakuntaasi lähinnä olevaa vastaamaan hakupyyntöön.

Lähetämme viestin sinulle kun hakutiedot on välitetty. Hakutietosi käsitellään aina luottamuksellisesti toivomallasi tavalla ja ajassa.

Kun hakemuksesi on vastaanotettu palvelutuottajalla, saat siitä kuittauksen hakemuksessa mainittuun s-postiin 2 vrk kuluessa.

 

Hakemuksesi käsittely ”hakemuksen jättämisen jälkeen tuottaja tarvitsee rahoittajalta suostumuksen palvelun aloittamiseen.  Varsinainen jatkokäsittely tehdään aina suoraan sinun, palvelutuottajan ja rahoittajan toimesta”

Palvelumme ovat siellä missä sinä ja työnantajakin, ota yhteyttä!

Hakulomake avoimiin koulutuksiin

Lisätietoja tuottajista saat lähettämällä  >yhteystiedot< valikosta yhteydenottopyyntölomakkeella tai olemalla s-postiyhteydessä yhteystiedoissa oleviin henkilöihin.