Koulutusvalmennusohjelma TL 802.3HINTA 400 € / 12 kk (alv. 0 %)

Maksuehto alk. 33,33 € / kk ja a’ 18,50 € / ELPA Ammattikorttiala > järjestämislupa. Maksutapa kertamaksuna – 5 %

  • Tuote- ja palvelumaksut määritellään oma valinnan mukaan alk. 8,30 €/ kk.

Käyttömaksut kk: 4,25 € / o.t.p josta laskutus jälkikäteen 1 kk toteutuman mukaan 14 pv


 

ELPA OSAAMISVALMENNUS JA JÄRJESTÄMISOIKEUDET (TL 802.3)

Markkinaehtoisesti ammatillista koulutusta tai/ja rekrytointipalvelua tuottaville yhteisöille ja yrityksille, yleisesti TE – työllistämispalvelua tuottaville yksiköille sekä suurtyönantajille.

Erityisesti palveluyksiköille, joidenka kohderyhmänä ovat yleisesti asiakkaat, joilla täyttyy nopean työllistymisen edellytykset. Henkilöt tarvitsevat palvelun ohella yksilökohtaista kontaktipalvelua työmarkkinakelpoisuuden vahvistamiseksi. Henkilön työ- ja toimintakyvykkyydessä ei ole tunnistettu merkittäviä puutteita tai vajavuuksia.

  • asiakkailta puuttuu tutkinto tai osaamisen muu tunnustus, joka osaltaan estää työllistymisen.
  • asiakkaat joilla on nopean työllistymisen edellytykset, joiden työttömyys on kestänyt pääsääntöisesti alle 300 pv tai yritysten rekrytoidut tai yleisesti työnhakijat joilta puuttuu tehtävään vaadittava osaaminen tai koulutus tai/ja näiden yhdistelmät.

Palvelumuoto ja menetelmä:

ELPA Osaamisvalmennus koulutusvalmennuksena toteutetaan integroituna mm. Työvoimapoliittisella koulutuksella, rekrytointi koulutuksella, uudelleen koulutuksella tai yrityksen omaehtoisella koulutuksella tai koulutussopimuksella osana virallista tutkintoa.

  • työharjoitteluun tai/ja työkokeiluun, työhönvalmennukseen, työllistämiseen ja työllisyydenhoitoon, palkkatyöhön yhdistettynä.

TUOTE- JA PALVELUSISÄLLÖT ©

Valmiin palveluohjelman(t) TL lomakkeet ja asiakirjat, kuvaukset ELPA Osaamisvalmennuksen palvelusuunnitteluun sekä toteutukseen mm. opetussuunnitelman, palvelukertomuspohjan, asiakirjan jatkosuunnitelman toimittamiseen. Vapaasti valittavissa ELPA Ammattikortit, välineet arviointiin sekä todistukset. Palveluohjelman päätteeksi osaamisen tunnustuksen, ECVET pisteytetyn todistuksen näyttöä ja toimitusmaksua vastaan. Lisäksi tukipalveluna tarjoamme tuotannonohjauksen palvelun toimittamiseen, mitoitukseen sekä osaamisen tunnistamiseen.

Materiaalitoimitus: sopimuksen allekirjoituksesta 10 pv sisällä vuosimaksun 1. maksuerää vastaan. Vuosimaksu sisältää ELPA ISBN 978-952-7184-00-4 materiaalit ja TL 605.3 oikeudet palvelun käynnistämiseen.