Ohjelma 002- KäyttömaksuELPA Ammattikortti alk. 824,50€ (myynti alk. 4.612,50 €)

KÄYTTÖMAKSU 4,25 € / O.T.P (alv 0 %)

Käyttömaksu laskutetaan jälkikäteen palveluun osallistuvien henkilöiden osallistumispäivien mukaan kuukausittain tai muun maksusopimuksen mukaan.

Ohjelmat ELPA Ammattikortin suorittamiseksi käyttömaksua vastaan:

002 Valmennuskoulutusohjelmalla TL 605.2 kesto 194 o.t.p (n. 9 kk)

  • Käyttömaksukulut yht. 824,50 €
    • Myyntihinta ovh. 4.612,50 € / päivähinta alk. 23,78 € / o.t.p

Lisenssihaltijalla on oikeus periä ELPA ammattikorttihinnan lisäksi palvelumaksuja muusta sisällön toimittamisesta sekä palvelun järjestämisestä.Käyttömaksu 4,25 € / o.t.p sisältää asiakirjoina palvelusuunnitelman (TL 16 PASU) valinnan mukaisen valmennusopetussuunnitelman(TL 17 VOPS) lähipäivien ohjelmat sekä jatkosuunnitelman (TL 18 JASU) sekä palvelukertomusasiakirjat (TL 7). Muut asiakirjat ja lomakkeet oman lisenssivalinnan mukaan.Lisäksi veloitamme ELPA Ammattikortin rekisteröinti- ja toimitusmaksun a’ 32,50 € / toimitus. ELPA Ammattikortin suorittaminen ja osaamisen tunnustaminen Urapoli – näyttöarvioinnin ohjelman avulla, ilman ELPA Osaamisvalmennusohjelmaa 780 € + toimitusmaksu.

Lisätietoa: 004 Uravalmennuslisenssi: Urapoli > Näytönvastaanotto ja arviointi sekä ECVET pisteytys.

Lisätietoa: ELPA Ammattikorttivalinnat > OTK:n hyväksymät § ELPA Ammattikortit 

TOIMITUSEHDOT

OHJELMAT JA JÄRJESTÄMISOIKEUDET

Materiaalitoimitus: sopimuksen allekirjoituksesta 10 pv sisällä vuosimaksun 1. maksuerää vastaan.

  • Perusmaksu sisältää ELPA ISBN 978-952-7184-00-4 standardit ja palveluohjelmat koodivalinnan mukaan.
  • Perusmaksuun kuuluva lupamaksu sisältää palvelun koodivalintaan liittyvät peruspalveluasiakirjat ilma lisämaksua. Ei henkilö tai toimenpiteiden määrä tai suoritemaksuja.
  • Palvelumaksu sisältä vapaavalintaiset TL ELPA palveluasiakirjat, palvelutuotannon tukimateriaalit ja arviointivälineet, hinnoitteluohjeistukset ym. sekä antaa heti niiden hyödyntämisoikeudet palveluohjelman käynnistämiseen palveluvalinnan ja palvelusopimuksen mukaan. Erääntyy maksettavaksi vasta kun palvelu käynnistyy.
  • Käyttömaksu on ELPA Ammattikorttiin kehitettyjen ja kuuluvien materiaalien käyttömaksu. Peritään ammattikortin suorittamiseksi sekä osaamisen tunnistamiseksi sekä ECVET -pätevyyden tunnustamiseksi.

 

 

Sopimusoikeudet voimassa vähintään 12 kk kun 1. maksuerä on maksettu

Monivalinnasta – 5 % lisäalennus alkavan lisälisenssin hankinnasta. Määräaikaisalennus sopimuksen kestosta riippuen10 – 20 %.

Lisäksi European training union ry:n jäsenyhteisöt saavat lisenssin 12 kk perusmaksuista 10 % alennuksen.

Hinnan muutokset

Hinta tarkistetaan 2 v. vuoden välein indeksitarkastus ehdoilla, jollei muuta sovita. Tarkistuksen lisätieto: o.t.p € maksu ei voi alentua, korotus o.t.p maksu ei nouse kuin indeksikorotuksen yli 5 % yllimenevältä osalta voimassa olevien sopimusten osalta. Seuraava tarkastusajankohta 1.3.2019.