Valmennuskoulutusohjelma TL 802.2HINTA 400 € / 12 kk (alv. 0 %)

Maksuehto alk. 33,33 € / kk ja a’ 18,50 € / ELPA Ammattikorttiala > järjestämislupa. Maksutapa kertamaksuna – 5 %

  • Tuote- ja palvelumaksut määritellään oma valinnan mukaan alk. 8,30 €/ kk.

Käyttömaksut kk: 4,25 € / o.t.p josta laskutus jälkikäteen 1 kk toteutuman mukaan 14 pv


 

ELPA OSAAMISVALMENNUS JA JÄRJESTÄMISOIKEUDET (TL 802.2)

Markkinaehtoisesti ammatillista koulutusta tai/ja SOTE -työllistämispalvelua tuottaville yhteisöille ja yrityksille, kunnallisille työllistämispalveluyksiköille sekä kolmannen sektorin palveluntuottajille.

Erityisesti palveluyksiköille, joidenka kohderyhmänä ovat yleisesti asiakkaat, joilla ei täyty nopean työllistymisen edellytykset. Henkilöt tarvitsevat palvelun ohella erityisesti yksilökohtaista kontaktipalvelua työmarkkinakelpoisuuden vahvistamiseksi. Henkilön työ- ja toimintakyvykkyydessä ei ole tunnistettu merkittäviä puutteita tai vajavuuksia.

  • asiakkailta puuttuu tutkinto tai osaamisen muu tunnustus, joka osaltaan estää työllistymisen.
  • asiakkaat, joiden työttömyys on kestänyt pääsääntöisesti yli 300 pv tai erityisryhmänä pitkäaikaistyöttömät tai nuoret joilta puuttuu ammatillinen koulutus tai kotouttamistoimenpiteessä olevat maahanmuuttajat tai/ja näiden yhdistelmät.

Palvelumuoto ja menetelmä:

  • ELPA Osaamisvalmennus valmennuskoulutuksena toteutetaan integroituna mm. työharjoitteluun tai/ja työkokeiluun, työllistämiseen tai muuhun sosiaaliseen työllistämiseen ja työllisyydenhoitoon yhdistettynä.

TUOTE- JA PALVELUSISÄLLÖT ©

Valmiin palveluohjelman, TL lomakkeet ja asiakirjat, kuvaukset ELPA Osaamisvalmennuksen palvelusuunnitteluun sekä toteutukseen mm. opetussuunnitelman, palvelukertomuspohjan, asiakirjan jatkosuunnitelman toimittamiseen. Vapaasti valittavissa ELPA Ammattikortit, välineet arviointiin sekä todistukset. Palveluohjelman päätteeksi osaamisen tunnustuksen, ECVET pisteytetyn todistuksen näyttöä ja toimitusmaksua vastaan. Lisäksi tukipalveluna tarjoamme tuotannonohjauksen palvelun toimittamiseen, mitoitukseen sekä osaamisen tunnistamiseen.

Materiaalitoimitus: sopimuksen allekirjoituksesta 10 pv sisällä vuosimaksun 1. maksuerää vastaan. Vuosimaksu sisältää ELPA ISBN 978-952-7184-00-4 materiaalit ja TL 605.2 oikeudet palvelun käynnistämiseen.