UravalmennuslisenssiHINTA 400 € / 12 kk (alv. 0 %)

Maksuehto alk. 33,33 € / kk > maksutapa kertamaksuna – 5 %

  • Tuote- ja palvelumaksut määritellään oma valinnan mukaan alk. 8,30 €/ kk.

Käyttömaksut kk: – ei muita suorite tai käyttömaksuja (0,00 €)


 

Urapoli  TUTKIMUS- JA ARVIOINTIOIKEUDET©

Rekrytointia, yksilöllistä uravalmennusta, näyttöjen vastaanottamista tai/ja osaamisen tunnistamista ja ammatillista kuntoutusta tai/ja SOTE -palvelua tuottaville yhteisöille ja yrityksille.

Erityisesti urapalveluyksiköille, joidenka kohderyhmänä ovat yleisesti asiakkaat, jossa selvitetään henkilön soveltuvuus mm. uravalintaan, arvioidaan yleisesti ennakkoarviona esim. ELPA palveluohjelmavalintaa ja palvelunaikaisen tukipalvelun tarvetta. Selvitetään osaamista tai/ja jäljellä olevaa työkykyisyyttä, soveltuvuutta, rajoitteita.

 

Palvelumuoto ja menetelmä:
Yksilölliset asiantuntijapalvelut on mitoitettu mm. osatyökykyisten työ- ja toimintakykyisyyden selvittämiseksi ja jäljellä olevan työkykyiseen tunnistamiseksi sekä aktivointiriskien ennaltaehkäisemiseksi. Erityispalveluna vapaasti valittavissa mm. ELPA näyttöjen vastaanottaminen ja osaamisen tunnustaminen, ECVET pisteytys.
TUOTE- JA PALVELUSISÄLLÖT©

Urapoli nimen käyttöoikeuden lisäksi valmiit arviointipalveluohjelmat ja prosessikuvaukset, TL arviointilomakkeet ja asiakirjat sekä hinnoittelut asiantuntijapalvelun toteutukseen. Näiden lisäksi vapaasti valittavat välineet näytön arviointiin ja osaamisen tunnustukseen mm. ECVET pisteytetyt ELPA osaamistodistukset ja näyttölomakkeet. Lisäksi tukipalveluna tarjoamme tuotannonohjauksen palvelun toimittamiseen, mitoitukseen sekä ohjelman osaamisen tunnistamiseen.

Materiaalitoimitus: sopimuksen allekirjoituksesta 10 pv sisällä vuosimaksun 1. maksuerää vastaan. Vuosimaksu sisältää ELPA ISBN 978-952-7184-00-4 materiaalit ja TL 605.4 urapoli- uravalmennusoikeudet ja hinnoittelut palvelun käynnistämiseen.