Puhelinpalveluavustaja


ELPA Puhelinpalveluavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti puhelinpalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus antaa ammatilliset osaamisvalmiudet ja tekniset työtaidot työskennellä asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa puhelinkontaktipalveluissa.

Valittavat suuntautumisvaihtoehdot: neuvontapalveluohjaus, mielipidetutkimus, puhelinmyynti ja logistisen jakelun seurantapalvelun tehtävissä.

Tehtäviin kuuluu mm.
Puhelinkontaktit, asiakasyhteydenotot, ajanvaraus ja myyntipalvelut. Lisäksi tehtäviin kuuluu yleiset palvelupisteen siisteyttä ja viihtyvyyttä sekä turvallisuutta ylläpitävät tehtävät sekä muut tukipalvelutehtävät kuten tulevan ja lähtevän postinlajittelu, infopalvelupisteen tiedotus ja neuvontapalveluohjaus tehtävät, palvelupisteen kierrätysjätteen ja materiaalien käsittely ja lajittelussa avustaminen. Käytännön harjoittelu tehdään aidossa puhelinyrityksessä.

Opintojen laajuus 55 osaamispistettä (ECVET) kesto 6 – 11 kk.

Yhteydenotto:

Lisätietoja valmennuspalvelusuunnitelmasta (VOPS)

Hakulomake palveluntuottajaksi
Hakulomake avoimiin koulutuksiin

etu-tyhjä Opinto- ja korttitunnus: 2014:2015

ISBN  978-952-7184-29-5 (pdf)

Julkaisupäivä: 01.08.2016

Yhteistyössä: ELPA Pro Oy – ICT ELPA pro Oy