Liikenne- ja kuljetusavustaja


ELPA Liikenne- ja kuljetusavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti liikenne ja kuljetuspalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus antaa ammatilliset osaamisvalmiudet ja tekniset työtaidot työskennellä erilaisissa liikenne – ja kuljetuspalvelun matkustajaliikennettä palvelevissa avustavissa työtehtävissä.

Valittavat suuntautumisvaihtoehdot: lentokenttäpalvelu, junaliikennepalvelu, taksiliikennepalvelu, linja-autoliikennepalvelut, laivaliikennepalvelu, matkahuoltopalvelu.

Tehtäviin kuuluu mm.
Erityisesti liikuntarajoitteisten ja vanhusmatkustajien avustaminen matkalaukkujen ja matkatavaroiden käsittelyssä, matkalippuautomaattien varauspalveluiden ohjaus- ja neuvontapalvelut sekä yleiset siisteyttä ja viihtyvyyttä sekä turvallisuutta ylläpitävät tehtävät, esitteiden ja tiedotteiden jakelu, järjestely, palvelupisteen kierrätysjätteen käsittely ja lajittelussa avustaminen. Käytännön harjoittelu tehdään aidossa matkustusliikenne- ja kuljetuspalveluyrityksessä.

Opintojen laajuus 55 osaamispistettä (ECVET) kesto 6 – 11 kk.

Yhteydenotto:

Lisätietoja valmennuspalvelusuunnitelmasta (VOPS)

Hakulomake palveluntuottajaksi
Hakulomake avoimiin koulutuksiin

etu-tyhjä Opinto- ja korttitunnus: 2010:2015

ISBN  978-952-7184-21-9 (pdf)

Julkaisupäivä: 20.05.2016

Yhteistyössä: ELPA Pro Oy – ICT ELPA pro Oy