Astia- ja välineavustaja


ELPA Astia- ja välineavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti hotelli- ja ravitsemuspalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus antaa ammatilliset osaamisvalmiudet ja tekniset työtaidot työskennellä palvelualan ydintoimintojen tukipalvelun avustavissa työtehtävissä.

Valittavat suuntautumisvaihtoehdot; pizzeria, autogrilli, lounasruokala, ravintola, laitoskeittiö

Tehtäviin kuuluu mm.
Astia- ja välinepuhdistus, laitteiden ja välineiden esillelaitossa avustaminen, kattaminen, salijärjestely sekä kalusteiden, valmistusastioiden puhdistus ja järjestely, jätekäsittely, jätelaijittelu, tulevan ja lähtevän materiaalin käsittely. Yleiset siisteyttä ja viihtyvyyttä sekä turvallisuutta ylläpitävät tehtävät. Käytännön harjoittelu tehdään aidossa ravitsemusalan yrityksessä.

Opintojen laajuus 55 osaamispistettä (ECVET) kesto 6 – 11 kk.

Yhteydenotto:

Lisätietoja valmennuspalvelusuunnitelmasta (VOPS)

Hakulomake palveluntuottajaksi
Hakulomake avoimiin koulutuksiin

etu-tyhjä Opinto- ja korttitunnus: 2006:2015

ISBN  978-952-7184-13-4 (pdf)

Julkaisupäivä: 30.03.2016

Yhteistyössä: ELPA Pro Oy – ICT ELPA pro Oy