Kenttäavustaja


ELPA Kenttäavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntapalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus antaa ammatilliset osaamisvalmiudet ja tekniset työ-taidot työskennellä liikunta- ja harrastepaikkojen ylläpitotehtävissä erilaisissa ulko- ja sisätilojen avustavissa työtehtävissä.

Valittavat suuntautumisvaihtoehdot: jääkiekkokenttä, jalkapallokenttä ja pesäpallokenttä, Golfkenttä, tai muu liikunta- tai kuntosali.

Tehtäviin kuuluu mm.
Liikunta- ja harrastetilojen siisteyden ylläpito, laitteiden ja välineiden puhdistus, yleinen laitejärjestely, alueiden huolto- ja hoitotehtävät sekä tarvikkeiden ja materiaalien käsittely. Lisäksi tehtäviin kuuluu harrastepaikkojen käytön valvonta. Käytännön harjoittelu tehdään aidossa kenttähuollosta vastaavassa yhteisössä tai yrityksessä.

Opintojen laajuus 55 osaamispistettä (ECVET) kesto 6 – 11 kk.

Yhteydenotto:

Lisätietoja valmennuspalvelusuunnitelmasta (VOPS)

Hakulomake palveluntuottajaksi
Hakulomake avoimiin koulutuksiin

etu-tyhjä Opinto- ja korttitunnus: 2004:2015

ISBN  978-952-7184-09-7 (pdf)

Julkaisupäivä: 27.05.2016

Yhteistyössä: ELPA Pro Oy – ICT ELPA pro Oy