Markettiavustaja


ELPA Markettiavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti vähittäiskaupan palvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus antaa ammatilliset osaamisvalmiudet ja tekniset työtaidot työskennellä kaupan avustavissa palvelutehtävissä erilaisissa varasto- ja myymäläpalvelun työtehtävissä.

Valittavat suuntautumisvaihtoehdot: eri myymälä- ja vähittäiskauppaketjut

Tehtäviin kuuluu mm.
Ostoskärryjen ja korien järjestely, avustaminen varastoinnissa, hyllytykissä, pullonpalautus, jätekäsittely ja kierrätyslajittelu, yleisen siisteyden ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä lähtevien ja saapuvien tavaroiden käsittely. Käytännön harjoittelu tehdään aidossa kaupanalan yrityksessä.
Opintojen laajuus 55 osaamispistettä (ECVET) kesto 6 – 11 kk.

Yhteydenotto:

Lisätietoja valmennuspalvelusuunnitelmasta (VOPS)

Hakulomake palveluntuottajaksi
Hakulomake avoimiin koulutuksiin

etu-tyhjä Opinto- ja korttitunnus: 2003:2015

ISBN  978-952-7184-07-3 (pdf)

Julkaisupäivä: 01.03.2016

Yhteistyössä: ELPA Pro Oy – ICT ELPA pro Oy