Siivousavustaja


ELPA Siivousavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti puhdistuspalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus antaa ammatilliset osaamisvalmiudet sekä tekniset työtaidot työskennellä puhdistusalan avustavissa,  järjestystä ja viihtyisyyttä sekä turvallisuutta ylläpitävissä työtehtävissä erilaisissa asiakaskohteissa.

Valittavat suuntautumisvaihtoehdot: kotisiivous, junasiivous, laitossiivous, kerrossiivous, rakennussiivous, lentokonesiivous, laivasiivous.

Tehtäviin kuuluvat mm.
Kuiva -ja nihkeämenetelmät, märkäpuhdistus, ikkunanpesut, wc -ja pesutilojen sekä saunan puhdistus, käyttöpintojen yleinen puhtaanapito, jätteenkäsittely, jätteenlajittelu, mattojen puhdistus, imurointi, astianpesu, pintavaurioiden -ja kalusteiden koordinointi ja paikannus, eritepuhdistus. Käytännön harjoittelu tehdään aidossa siivousalan yrityksessä.

Opintojen laajuus 55 osaamispistettä (ECVET) kesto 6 – 11 kk.

Yhteydenotto:

Lisätietoja valmennuspalvelusuunnitelmasta (VOPS)

Hakulomake palveluntuottajaksi
Hakulomake avoimiin koulutuksiin

etu-tyhjä Opinto- ja korttitunnus: 2002:2015

ISBN  978-952-7184-05-9 (pdf)

Julkaisupäivä: 30.03.2016

Yhteistyössä: ELPA Pro Oy – ICT ELPA pro Oy