Korjaamoavustaja


ELPA Korjaamoavustaja ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti korjaamo ja huoltopalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus antaa ammatilliset osaamisvalmiudet ja tekniset työtaidot työskennellä avustavissa autokorjaamoalan huolto- ja korjaamopalvelutehtävissä.

Valittavat suuntautumisvaihtoehdot: Rengaspalvelu, huoltokorjauspalvelu, autopurkamo, muu huoltokorjaamo.

Tehtäviin kuuluu mm.
Ilmanpainemittaukset ja kulutuspintojen tarkistukset, rengasvaihdot ja rengashotellipalvelun ylläpito, pienimuotoiset pikahuoltotyöt kuten pyyhkimien, lamppujen, öljyjen, jarrupalojen vaihto. Nestepitoisten aineiden vaihdot sekä tarkistukset, kierrätys- ja romutusautojen kuivatuksiin sekä kierrätysjätteiden lajittelukeräykseen ja varastointiin liittyvät tehtävät.

Lisäksi tehtäviin kuuluu yleiset huoltopaikan siisteyttä ja viihtyvyyttä, työturvallisuutta ylläpitävät tehtävät sekä muut tukipalvelutehtävät kuten tulevan ja lähtevien tarvikkeiden ja materiaalien käsittely, palvelupisteen kierrätysjätteiden, materiaalien käsittely sekä lajittelussa avustaminen. Käytännön harjoittelu tehdään aidossa korjaamoyrityksessä.

Opintojen laajuus 55 osaamispistettä (ECVET) kesto 6 – 11 kk.

Yhteydenotto:
Lisätietoja valmennuspalvelusuunnitelmasta (VOPS)

Hakulomake palveluntuottajaksi
Hakulomake avoimiin koulutuksiin

etu-tyhjä Opinto- ja korttitunnus: 2022:2015

ISBN  978-952-7184-45-5 (pdf)

Julkaisupäivä: 15.04.2016

Yhteistyössä: ELPA Pro Oy – ICT ELPA pro Oy [print-me]