ELPA Ammattikortit


ELPA Mainarin ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti kaivosalasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Mainari- kaivosavustaja


ELPA Paketti- ja postikäsittelijän ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti posti- ja mainosjakelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Paketti- ja postikäsittelijä


ELPA Puhelinpalveluavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti puhelinpalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

PuhelinpalveluavustajaELPA Matkailuavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti matkailualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Matkailuavustaja


ELPA Majoitus- ja leirintäavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti matkailu- ja leirintäpalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Majoitus- ja leirintäavustaja


ELPA Järjestöavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti kolmannen sektorin järjestötyön tukipalvelusta kiinnostuneille työnhakijoille.

Järjestöavustaja

Porotalousavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti porotalousalasta ja luontaistaloudesta ja tuotannosta kiinnostuneille työnhakijoille.

Biotalousavustaja – Porotalous
ELPA Liikenne- ja kuljetusavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti liikenne ja kuljetuspalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Liikenne- ja kuljetusavustaja


ELPA Tavarakuljetusavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti tavaraliikenne ja logistiikka-alasta kiinnostuneille työnhakijoille.

TavarakuljetusavustajaELPA Kenttäavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntapalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Kenttäavustaja