ELPA Ammattikortit


ELPA Mainarin ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti kaivosalasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Mainari- kaivosavustaja


ELPA Paketti- ja postikäsittelijän ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti posti- ja mainosjakelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Paketti- ja postikäsittelijä


ELPA Puhelinpalveluavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti puhelinpalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

PuhelinpalveluavustajaELPA Matkailuavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti matkailualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Matkailuavustaja


ELPA Majoitus- ja leirintäavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti matkailu- ja leirintäpalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Majoitus- ja leirintäavustaja


ELPA Järjestöavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti kolmannen sektorin järjestötyön tukipalvelusta kiinnostuneille työnhakijoille.

Järjestöavustaja

Porotalousavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti porotalousalasta ja luontaistaloudesta ja tuotannosta kiinnostuneille työnhakijoille.

Biotalousavustaja – Porotalous
ELPA Astia- ja välineavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti hotelli- ja ravitsemuspalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Astia- ja välineavustaja


ELPA Kiinteistö- ja kunnossapitoavustajan ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti kiinteistöjen huoltopalvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Kiinteistö- ja kunnossapitoavustajaELPA Materiaalikäsittelijän ammattikortti on tarkoitettu ensisijaisesti kierrätys ja jätteenkäsittelyn palvelualasta kiinnostuneille työnhakijoille.

Materiaalikäsittelijä